Tämän kakun tein puolukkarahkan jämistä. Oli todella hyvää .), kuva ei tee oikeutta.

Pohja;

Digestivejä ja sulatettua voita (n. 75g riittää)

Täyte:

2dl vispikermaa

1prk maitorahkaa

100g puolukoita

200g tuorejuustoa

1½dl sokeria

2tl vanilijasokeria

Sitruunamehua

4 liivatelehteä

 

Tee pohja murskaamalla keksit ja sekoittamalla sula rasva niihin. Painele irtopohjavuoan(itse käytin 22cm) pohjalle ja vie kylmään kovettumaan. Valmista täyte sekoittamalla vispattu kerma, maitorahka ja puolukat. Sekoita toisessa kulhossa tuorejuustoon sitruunamehua pari tippaa ja sokerit. Laita liivatteet kylmään veteen viideksi minuutiksi ja lämmitä tilkka vettä jossa sekoitat liivatteet nesteeseen. Sekoita liivate tuorejuustoon ja nostele viimeiseksi kerma-rahka seos joukkoon. Levitä irtopohja vuokaan ja anna olla kylmässä yön yli.