Tämän kakun tein puolukkarahkan jämistä. Oli todella hyvää .), kuva ei tee oikeutta.
Pohja;
Digestivejä ja sulatettua voita (n. 75g riittää)
Täyte:
2dl vispikermaa
1prk maitorahkaa
100g puolukoita
200g tuorejuustoa
1½dl sokeria
2tl vanilijasokeria
Sitruunamehua
4 liivatelehteä
Tee pohja murskaamalla keksit ja sekoittamalla sula rasva niihin. Painele irtopohjavuoan(itse käytin 22cm) pohjalle ja vie kylmään kovettumaan. Valmista täyte sekoittamalla vispattu kerma, maitorahka ja puolukat. Sekoita toisessa kulhossa tuorejuustoon sitruunamehua pari tippaa ja sokerit. Laita liivatteet kylmään veteen viideksi minuutiksi ja lämmitä tilkka vettä jossa sekoitat liivatteet nesteeseen. Sekoita liivate tuorejuustoon ja nostele viimeiseksi kerma-rahka seos joukkoon. Levitä irtopohja vuokaan ja anna olla kylmässä yön yli.
Kommentit