Kaksi ystävääni kävi meillä teetä juomassa, toinen kun tuli vasta takaisin Saksasta oltuaan siellä vaihto-oppilaana.

Tarjoilinpas sitten noita minttuleivoksia, poikaystävän töistä tuomia korvapuusteja ja mansikkamarenkeja, joiden reseptin löysin Open Cafesta!

Nämä ovat kyllä herkullisimpia marenkeja mitä olen syönyt, ja helppoja tehdä! Joudun tekemään näitä tasaisin väliajoin koska meillä kaikki ovat innostuneet syömään näitä aina kahvin ja teen kanssa.

Mansikkamarengit

3dl mansikkatomusokeria

3dl tomusokeria

3 kananmunanvalkuaista

1tl omenaviinietikkaa

Siivilöi tomusokerit kulhoon. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi hitaasti, ja lisää tomusokerit erissä mukaan. Viimeiseksi lisää viinietikka ja sekoita vielä pari minuuttia. Pursota tai levitä teelusikalla pellille. Paista 85 asteessa n. 3 tuntia.